Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, zit ik nu weer achter een computertje, dit maal in Hue. Ben vanochtend om 12.10 uur geland op de plaatselijke luchthaven (een betonplaat met een schuur erbij). Ik was blij om de mensen hier weer te zien, en ze stonden me met z'n drietjes op te wachten... te gek! Maar jezus wat is het koud hier... Was het in Saigon nog een lekkere 30 plus, hier is het krap 15, en regen enzo... Ai ai ai! Dit weer heb ik de afgelopen twee maanden niet gezien en gevoeld. Dat is balen, natuurlijk geen jas meegenomen, en dus is het in m'n trui nog eens extra koud.

Verder is er schijnbaar weinig veranderd in Hue, behalve dan dat alles er grijzer en minder kleurrijk uitziet als een maand geleden. Vanavond ga ik met Lu Thu uit eten en zojuist heb ik een vette warme chocolademelk naar binnen gegoten, lekker om van binnen een beetje op te warmen! 

Ik denk dat het misschien wel goed is om even te wennen aan het koude weer hier... misschien dat de schok iets minder groot is als ik straks in Nederland aankom. Nog 3 nachtjes...